torsdag 17 april 2014

Bubba stiger i graderna

Bubba Watson ler och skrattar ihop med sin caddie Terry istället för att tjura och ge folk ur publiken onda ögat. Den inställningen gör att han behåller lugnet och vinner sin andra gröna kavaj.

I veckan gör han dessutom ett överraskningsbesök hos Golf Channels program Morning Drive och har lika lätt att hitta tårar där som han hade på 18:e green.

Den här gången verkar han ha lärt sig saker. Han visar prov på ett bättre psyke i och runt spelet. Det gör också att han stiger i graderna hos fansen. Visst han kan krossa en golfboll, men Phil har magin i handlederna och DJ sin coola stil. Bubba behöver någon bit till på plats för att bli en världsstjärna. På Augusta la han till en riktigt stor.

Det blir nog ingen dipp för Bubba efter denna segern.
Tydligen pratade caddien Terry redan om US Open på Pinehurst bakom 12:ans green på Augusta under finalronden. Blir US Open en battle mellan vår två leftys: Bubba och Phil? En del tyder på det.

Vi svenska fans hoppas ju såklart att Henrik Stenson hittar formen tills dess. Eller varför inte ännu en topp-5 för Jonas Blixt?

Och här är Bubbas drive på 13:e under finalvarvet. SVT råkade visst klippa in ett meningslöst inslag precis när han slog den. Vi fans har fortfarande inte förlåtit dem för det.

Dock gjorde Jonas Karlsson och Richard S Johnson ett överraskande bra jobb. De är så klart inte i närheten av drömduon Tommy Billberg och Mats Hallberg på Viasat Golf. Men det var en förbättring från året innan för SVT:s del.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar